steenrode-baretten.nl

Nieuws

10-06-2020

Overlijdingsbericht.

Met al haar levenslust en wilskracht heeft Ellen de strijd in de ochtend, op 3 juni, toch moeten opgeven.
Op 9 juni 2020 heeft er in Breda een bescheiden afscheidsdienst plaatsgevonden.
Wij zijn verdrietig maar blij dat ze vredig is ingeslapen.

Reünie 17 April 2020 afgelast!

I.v.m. het Coronavirus (COVID-19) en de impact die het op dit moment heeft op ons dagelijks leven willen we naast het navolgen van de
richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd als bestuur onze verantwoordelijkheid nemen en is besloten
om de viering van 20 jaar ISB, 4e Lustrum, en reünie met Buitengewone Vlaggenparade van 17 april a.s niet door te laten gaan.

Het bestuur ISB

Aanmelden Erecouloir

Dit jaar bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het Ere-Couloir op 4 mei. Tijdens de Nationale Dodenherdenking in Amsterdam op 4 mei, vormen 60 veteranen de erecouloir.
De veteranen staan van het Paleis op de Dam tot aan het Nationaal Monument opgesteld. Deel uit maken van de erecouloir is voor de veteranen een indrukwekkende ervaring.
Herdenken en eren; de veteranen hebben ieder hun persoonlijke redenen om in de erecouloir te staan op 4 mei.

Organisatie Erecouloir 2020 van het Veteranenplatform (VP) is op zoek naar mannen en vrouwen van alle krijgsmachtdelen, verschillende uitzendingen en leeftijden. Ook zoeken we juist veteranen die nog niet eerder in de erecouloir hebben gestaan. Belangrijk: Je dient beschikbaar te zijn op zaterdag 14 maart en 18 april 2020.